Lege cartridges inzamelen

vergoedingen inzamelmaterialen afhalingen betalingen

Tegenwoordig is een printer niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Terwijl in het verleden voornamelijk in het bedrijfsleven geprint werd, is nu ook in bijna elk huishouden in Nederland een printer te vinden. Het logische gevolg is dus dat ook het aantal lege cartridges sterk is toegenomen. Helaas worden veel van deze cartridges "gewoon" weggegooid. Dat is jammer. Een cartridge die leeg is, is niet direct waardeloos. De meeste cartridges zijn namelijk uitermate geschikt voor hergebruik.

Hiervoor zijn lege cartridges essentieel. Gezien de grote behoefte aan lege cartridges is er een ware markt ontstaan. Hierdoor is de lege cartridge welke voorheen als afval werd gezien een waardevolle grondstof geworden.

Feitelijk komt het er op neer dat elke "producent" van lege cartridges, d.w.z iedereen die één of meerdere cartridges gebruikt, voor ons een potentiële leverancier is. Voor Van Klaveren ccc staat de leverancier voorop. De hoge vergoedingen voor de lege cartridges zijn slechts een onderdeel van hetgeen wij te bieden hebben.

Van Klaveren ccc is een betrouwbare partner inzake de inzameling van cartridges. Wij zijn actief in zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector. Zo heeft Van Klaveren ccc een unieke samenwerking met Stichting AAP en hebben wij speciaal voor basisscholen en verenigingen ruim één jaar geleden het Cartridge Inzamel Project in het leven geroepen.

vergoedingen inzamelmaterialen afhalingen betalingen

Vergoedingen

De markt van lege cartridges heeft de afgelopen tijd veel veranderingen ondergaan. De waarde van de lege cartridges zijn marktgevoelig. Bij Van Klaveren ccc worden elke twee maanden nieuwe retour vergoedingenlijsten uitgegeven. Mochten er grote veranderingen optreden of veel nieuwe typen cartridges bijkomen, dan kunnen de vergoedingen per maand aangepast worden. Wilt u een retour vergoedingenlijst van ons ontvangen? Vul dan het formulier in.

vergoedingen inzamelmaterialen afhalingen betalingen

Inzamelmaterialen

Om de inzameling bij onze leveranciers positief te beïnvloeden hebben wij naast de inzameldozen verschillende reclame materialen beschikbaar gesteld. Hierdoor kan de leverancier op een eenvoudige en effectieve wijze de inzameling onder de aandacht brengen.

Overzicht gratis reclamematerialen:

Zakelijke eindgebruiker:Scholen:Stichting AAP:Verenigingen:

Tevens bestaat er de mogelijkheid om voor speciale projecten exclusieve inzamel- en reclame- materialen te ontwikkelen. Over de mogelijkheden informeren wij u graag persoonlijk. Geïnteresseerd?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
vergoedingen inzamelmaterialen afhalingen betalingen

Afhalingen

Bij een hoeveelheid van 20 ingezamelde cartridges, kunnen de cartridges kosteloos bij uw worden afgehaald. U kunt de afhaalopdracht dan aan ons doorgeven per telefoon, fax of e-mail. Wanneer de opdracht voor 14.00 uur wordt doorgegeven, kan er de volgende werkdag nog worden afgehaald. Voordat de lege toner- en inktcartridges worden afgehaald koppelen wij een uniek afhaalnummer, waarin alle benodigde informatie van desbetreffende afhaling verwerkt zijn, aan de zending. Dit afhaalnummer faxen wij u toe. Het is erg belangrijk dat u dit afhaalnummer op de volle inzameldoos bevestigd. Wilt u een afhaling regelen of nieuwe inzamelmaterialen aanvragen, dan kunt u hier uw aanvraag of opdracht doorgeven. Nieuwe inzamelmaterialen worden per TPG post bij u afgeleverd.vergoedingen inzamelmaterialen afhalingen betalingen

Betalingen

Bij ontvangst worden de cartridges geteld en beoordeeld of de cartridges geschikt zijn voor hergebruik. Aan de hand daarvan wordt een overzicht gemaakt, met het bedrag dat u ons kunt factureren. Wanneer u het overzicht ingevuld en ondertekend aan ons terugstuurt, maken wij het door u verdiende bedrag over.